Advantage 100 Hond 4kg-10kg| tegen vlooien

€15,45 Incl. btw
Levertijd: Vóór 17:00h besteld, zelfde werkdag verzonden.

advantageAdvantage 100 Hond kan worden gebruikt voor de preventie en bestrijding van vlooien bij honden met een gewicht van 4 tot 10 kg. 

Advantage voor honden is een anti-vlooienmiddel in spot-on vorm (druppels op de huid). 
Dankzij een supersnelle werking stopt Advantage het bijten van vlooien in 3 tot 5 minuten en doodt volwassen vlooien binnen het uur, dus voor zij eitjes kunnen leggen. De vlooien die op uw hond aanwezig zijn, worden allen gedood binnen 24 tot 48 uur na toediening. 

Een enkele behandeling met Advantage Hond beschermt uw hond gedurende 4 weken tegen vlooien. Advantage Hond kan worden ingezet als onderdeel van een behandeling van een hond met vlooienallergie ook wel dermatitis genoemd.

Herbesmetting door het opduiken van nieuwe vlooien in de omgeving kan gedurende zes weken of langer na de aanvang van de behandeling aanhouden. Meer dan één behandeling kan dus noodzakelijk zijn afhankelijk van de hoeveelheid vlooien in de omgeving. Ook is het aan te raden de omgeving met een omgevingsspray (bijvoorbeeld Fleegard Spray of Indoor-X) te behandelen.

Advantage Hond kan ook worden ingezet tegen bijtende luizen bij de hond.

Verpakking: 4 pipetten

Heeft uw hond vlooien? Een lintwormbesmetting van honden verloopt via de vlo! Behandel uw hond dan ook tegen wormen. Speciaal hiervoor hebben wij meerdere ontwormingsmiddelen van merken als Milbemax, Drontal en Panacur in ons assortiment.
Bianca 15-10-2016 10:12

Door advantage eindelijk van de vlooien af!

Loes 17-09-2016 10:10

Prima product en voordeliger dan bij de dierenarts

Jeanette 21-08-2016 22:29

Top produkt! Ik heb 3 honden en zij krijgen iedere maand een pipet Advantage en daardoor nog geen vlo gehad! Zeker aan te bevelen!!

Ilonka 21-08-2016 13:26

Mijn hondje krabt en bijt na een paar weken ook weer,en heb gister weer een dikke vlo gevangen pfff en mijn hondje heeft lange haren,dus best lastig die kruipdingen te vangen ..

R Noordermeer 26-05-2016 10:00

Werkt redelijk snel maar heb de indruk dat na een week of 2 de werking wel afneemt de hond begint weer te krabben en bijten kan ook dat er dan weer een lading vlooien is uitgekomen dus even enkele maanden proberen.

4.2 sterren gebaseerd op 5 beoordelingen
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »