Advantage 250 Hond 10kg-25kg | tegen vlooien

€16,90 Incl. btw
Levertijd: Vóór 17:00h besteld, zelfde werkdag verzonden.

advantageAdvantage 250 Hond kan worden gebruikt voor de preventie en bestrijding van vlooien bij honden met een gewicht tussen de 10 en 25 kg. 

Advantage 250 is een middel om je hond te beschermen tegen vlooien. Ook bij een bestaande besmetting kan je Advantage uitstekend gebruiken. Binnen vijf minuten heeft Advantage namelijk al effect! De vlooien zullen je niet meer bijten en binnen een tot twee dagen zullen ze zelfs sterven. Nieuwe vlooien die je hond oppikt krijgen geen kans. Let op dat vlooien op je hond vaak ook betekend dat je vlooien in huis hebt. In de hoekjes van de bank en in zijn of haar mand. Maak alles goed schoon met de stofzuiger en behandel de omgeving met een omgevingsspray om definitief van alle vlooien af te zijn.

Advantage Hond kan ook worden ingezet tegen bijtende luizen bij de hond

Beschermingsduur & toediening

De bescherming tegen vlooien is gegarandeerd voor 4 weken. Hiervoor is het het beste als je je hond niet wast net voor of na dat je hem of haar hebt behandeld. Ook mag je hond twee of drie dagen na behandeling niet zwemmen, hiermee spoel je de druppels namelijk gelijk weer weg. Later is het geen probleem. Advantage heeft zich dan namelijk verspreid over de huid. Advantage is een spot-on middel. De druppels zitten in een pipetje die je in een keer op maakt. Verdeel in 3-4 punten de inhoud van het pipetje op de rug van je hond.

Vlooienallergie

Als je hond allergisch is voor vlooien? Dan is Advantage ook een uitstekend middel. Deze aandoening, dermatitis, is heel vervelend maar met Advantage geef kan je eenvoudig een continue bescherming tegen vlooien. Herbesmetting is door de preventieve werking namelijk niet mogelijk. 

Verpakking: 4 pipetten
Voor honden van 10 tot 25 kilo

 

Heeft uw hond vlooien? Een lintwormbesmetting van honden verloopt via de vlo! Behandel uw hond dan ook tegen wormen. Speciaal hiervoor hebben wij meerdere ontwormingsmiddelen van merken als Milbemax, Drontal en Panacur in ons assortiment.
nieuweveen 19-10-2016 19:28

is prima

4 sterren gebaseerd op 1 beoordelingen
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »