Advantage 400 Hond 25kg-40kg | tegen vlooien

€18,75 Incl. btw
Levertijd: Vóór 17:00h besteld, zelfde werkdag verzonden.
advantage

Advantage 400 Hond kan worden gebruikt voor de preventie en bestrijding van vlooien bij honden met een gewicht tussen de 25 en 40 kg.

Advantage voor honden is een anti-vlooienmiddel in spot-on vorm (druppels op de huid).  Dankzij een supersnelle werking stopt Advantage het bijten van vlooien in 3 tot 5 minuten en doodt volwassen vlooien binnen het uur, dus voor zij eitjes kunnen leggen. De vlooien die op uw hond aanwezig zijn, worden allen gedood binnen 24 tot 48 uur na toediening. 

Een enkele behandeling met Advantage Hond beschermt uw hond gedurende 4 weken tegen vlooien. Advantage Hond kan worden ingezet als onderdeel van een behandeling van een hond met vlooienallergie ook wel dermatitis genoemd.

Herbesmetting door het opduiken van nieuwe vlooien in de omgeving kan gedurende zes weken of langer na de aanvang van de behandeling aanhouden. Meer dan één behandeling kan dus noodzakelijk zijn afhankelijk van de hoeveelheid vlooien in de omgeving. Ook is het aan te raden de omgeving met een omgevingsspray (bijvoorbeeld Fleegard Spray of Indoor-X) te behandelen. 

Advantage Hond kan ook worden ingezet tegen bijtende luizen bij de hond.

Verpakking: 4 pipetten

Heeft uw hond vlooien? Een lintwormbesmetting van honden verloopt via de vlo! Behandel uw hond dan ook tegen wormen. Speciaal hiervoor hebben wij meerdere ontwormingsmiddelen van merken als Milbemax, Drontal en Panacur in ons assortiment.
Jolanda Kuiper 03-11-2016 10:34

prima product en snel geleverd

Paula 10-10-2016 08:07

Hallo.. Is echt super.. Snelle levering en het is ook goed spul..

Mirjam Molenaar 02-10-2016 13:29

Goed middel. Helaas krijgt een van mijn katten wel steeds een kale plek op de plaats waar hij de druppels gekregen heeft. De overige zeven (honden en katten) hebben er geen last van. Heb het ook nooit eerder gehoord of gezien, dus zal grote uitzondering zijn.

5 sterren gebaseerd op 3 beoordelingen
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »