Advantage 40 Kat - voor de preventie en bestrijding van vlooien bij katten tot 4 kg - 4 pipetten

€14,75 Incl. btw
Levertijd: Vóór 17:00h besteld, zelfde werkdag verzonden.

Advantage Kat 40 kan worden gebruikt voor de preventie en bestrijding van vlooien bij katten tot 4 kg. 


Advantage voor katten is een anti-vlooienmiddel in spot-on vorm (druppels op de huid). 
Dankzij een supersnelle werking stopt Advantage het bijten van vlooien in 3 tot 5 minuten en doodt volwassen vlooien binnen het uur, dus voor zij eitjes kunnen leggen. De vlooien die op uw kat aanwezig zijn, worden allen gedood binnen 24 tot 48 uur na toediening. 

Een enkele behandeling met Advantage Kat beschermt uw kat gedurende 4 weken tegen vlooien. Advantage Kat kan worden ingezet als onderdeel van een strategie voor de behandeling van een kat met vlooienallergie ook wel dermatitis genoemd.

Herbesmetting door het opduiken van nieuwe vlooien in de omgeving kan gedurende zes weken of langer na de aanvang van de behandeling aanhouden. Meer dan één behandeling kan dus noodzakelijk zijn afhankelijk van de hoeveelheid vlooien in de omgeving. Ook is het aan te raden de omgeving met een omgevingsspray te behandelen.

Werkzame stof
Imidacloprid

Verpakking: 4 pipetten

Heeft de kat vlooien? Vergeet niet tegen wormen te behandelen!
Heeft je kat vlooien? Een lintwormbesmetting bij katten verloopt via de vlo! Behandel de kat dan niet alleen met Advantage tegen vlooien, maar geef de kat ook een wormenkuur. Speciaal hiervoor heeft Ontvlooien.nl meerdere ontwormingsmiddelen van merken als Milbemax, Drontal en Panacur in het assortiment.

Bekijk ook onze tips voor een goede (preventieve) behandeling tegen vlooien. 
J.Kloeg 23-11-2016 13:44

Ik gebruik voor mijn katten al jaren Advantage wanneer ik vlooien ontdek en dat kan met de klimaatverandering tegenwoordig het gehele jaar voorkomen. Het is dus heel belangrijk om uw dier in de gaten te houden als ze krabben of een ander vreemd gedrag gaan vertonen en wacht niet te lang met behandelen. Ook een omgevingsspray is vaak aan te raden om niet in een cirkel te belanden waar u niet uit komt en als dierenverzorgster heb ik in 40 jaar het nodige meegemaakt in gezinnen waar zelfs een verdelgingsteam aan te pas moest komen. Ontdekt u dus vlooien, eitjes of larven, geef dan uw hond of kat direct een pipet Advantage en hou dit regelmatig bij om de 3 of 4 weken en vergeet niet elke dag te stofzuigen en klop kleedjes en dekentjes niet uit over een balkonrand zodat uw benedenburen er een probleem van kunnen krijgen maar doe dit in bv. een douchebak, toiletpot of wastafel en spoel alles door. Vergeet ook niet wat in de stofzuigerzak of reservoir te sprayen. Uw kat en hond zullen u dankbaar zijn

de Jong 19-11-2016 14:08

Middel werkte beter dan verwacht. Katten zijn weer tot rust gekomen. Ze waren zo gestrest door de vlooien.

Saskia Heijboer 16-10-2016 08:40

Werkt prima bij mijn kat met vlooienallergie. Ook geen lang aanhoudende chemische geur en geen plakkerige of kalende plek in de nek. Enige minpuntje is de prijs, maar dat geldt voor alle betere anti-vlo middelen.

C. Molenveld 29-08-2016 14:23

Prima product, prima service webwinkel!

Frans moviat 15-08-2016 20:44

Snelle levering kat vond het heerlijk om weer vlooi vrij te zijn reactie kat Gijs prima spul

Heikens 09-08-2016 09:14

heel goed spul de katten zijn weer lekker vlo vrij :)
ook snelle levering...TOP!!!!!!!!!!!

Tanja 20-07-2016 11:21

Ik heb drie katjes die alledrie na mijn vakantie en voor t eerst in 12 jaar last hadden van vlooitjes en gelijk ook flink. Ieuw en iek! Er kwamen er dan ook gelijk een heleboel vanaf, de vlooitjes die later er vanaf kwamen waren "sloom" en gemakkelijk te pakken. Wel had ik de neiging om binnen 3 weken nog een pipet te gebruiken, maar netjes gewacht. Ik verwacht nadat ik de behandeling nog twee keer herhaal de poezels weer vlovrij zijn.

De levering was vlot en correct.

Willy 11-07-2016 21:35

erg goed!

Tessa 09-06-2016 11:34

Heel tevreden. Na ruim een half jaar Frontline te hebben gebruikt, helaas zonder succes, heeft de Advantage al na 1x geholpen. Beide katten zijn eindelijk vlo vrij.

M. van Osch 27-04-2016 20:53

Werkt prima, merken met een andere werkzame stof hadden geen effect meer en Advantage wel!

Nancy 08-04-2016 11:24

Prima en snel geleverd!

manon 02-03-2016 17:49

Goede snelle levering en een prima product ik ben zeer tevreden!

4.85 sterren gebaseerd op 12 beoordelingen
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »