Bolfo Gold 250 Hond 10kg-25kg | tegen vlooien - 2 pipetten

€12,25 Incl. btw
Levertijd: 1 à 2 werkdagen

Bolfo Gold 250 Hond kan worden gebruikt voor de preventie en bestrijding van vlooien bij honden met een gewicht tussen de 10 en 25 kg. 

Bolfo Gold voor honden is een anti-vlooienmiddel in spot-on vorm (druppels op de huid). 
Dankzij de snelle werking stopt Bolfo Gold het bijten van vlooien in 3 tot 5 minuten en doodt volwassen vlooien binnen het uur, dus voor zij eitjes kunnen leggen. De vlooien die op uw hond aanwezig zijn, worden allen gedood binnen 24 tot 48 uur na toediening.
 
Een enkele behandeling met Bolfo Gold Hond beschermt uw hond tot 4 weken tegen vlooien. Bolfo Gold Hond kan worden ingezet als onderdeel van een behandeling van een hond met vlooienallergie ook wel dermatitis genoemd.

Herbesmetting door het opduiken van nieuwe vlooien in de omgeving kan gedurende zes weken of langer na de aanvang van de behandeling aanhouden. Meer dan één behandeling kan dus noodzakelijk zijn afhankelijk van de hoeveelheid vlooien in de omgeving. Ook is het aan te raden de omgeving met een omgevingsspray te behandelen.

Verpakking: 2 pipetten

Heeft uw hond vlooien? Een lintwormbesmetting van honden verloopt via de vlo! Behandel uw hond dan ook tegen wormen. Speciaal hiervoor hebben wij meerdere ontwormingsmiddelen van merken als Milbemax, Drontal, Panacur en Flubenol in ons assortiment.
Kees Bol 27-11-2016 21:01

Helpt Goed

5 sterren gebaseerd op 1 beoordelingen
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »