Bolfo Gold Kat 40 -tegen vlooien bij katten tot 4 kg - 2 pipetten

€9,85 Incl. btw
Levertijd: Vóór 17:00h besteld, zelfde werkdag verzonden.

Bolfo Gold Kat 40 kan worden gebruikt voor de preventie en bestrijding van vlooien bij katten tot 4 kg. 

Bolfo Gold voor katten is een anti-vlooienmiddel in spot-on vorm (druppels op de huid). 
Dankzij de snelle werking stopt Bolfo Gold Kat het bijten van vlooien in 3 tot 5 minuten en doodt volwassen vlooien binnen het uur, dus voor zij eitjes kunnen leggen. De vlooien die op uw kat aanwezig zijn, worden allen gedood binnen 24 tot 48 uur na toediening.
 
Een enkele behandeling met Bolfo Gold Katbeschermt uw kat tot 4 weken tegen vlooien. Bolfo Gold Kat kan worden ingezet als onderdeel van een strategie voor de behandeling van een kat met vlooienallergie ook wel dermatitis genoemd.

Werkzame stof
Imidacloprid

Herbesmetting door het opduiken van nieuwe vlooien in de omgeving kan gedurende zes weken of langer na de aanvang van de behandeling aanhouden. Meer dan één behandeling kan dus noodzakelijk zijn afhankelijk van de hoeveelheid vlooien in de omgeving. Ook is het aan te raden de omgeving met een omgevingsspray te behandelen.

Verpakking: 2 pipetten

Heeft de kat vlooien? Vergeet niet tegen wormen te behandelen!
Heeft je kat vlooien? Een lintwormbesmetting bij katten verloopt via de vlo! Behandel de kat dan niet alleen met Bolgo Gold tegen vlooien, maar geef de kat ook een wormenkuur. Speciaal hiervoor heeft Ontvlooien.nl meerdere ontwormingsmiddelen van merken als Milbemax, Drontal en Panacur in het assortiment.

Bekijk ook ons advies voor een goede (preventieve) behandeling tegen vlooien. 
Wil hoogland 14-10-2016 15:47

Geweldig middel. Kitten heeft er geen last van gehad en de vlooien vielen spontaan van haar af. Suf en duf en dit al binnen een paar uur. Nu een paar weken verder heb ik haar een paar keer gekamd en ben ik geen één vlo meer tegen gekomen.

osenbruggen 28-07-2016 10:10

Ik ben niet tevreden want het helpt niet

Caroline ten Pas 29-06-2016 12:48

Reguliere vlooienbeten en pipetten zijn niet afdoende, door de snelle werking van Bolfo gold, kan de poes haar allergie niet uitbarsten. Zij is allergisch voor speeksel van vlooienbeten. Haar vacht hersteld prachtig en zij is zich niet meer de hele tijd aan het wassen. Dus de rust in poezenland is wedergekeerd! Ook voor honden met deze allergie is er Bolfo gold..

3.65 sterren gebaseerd op 3 beoordelingen
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »