Advantage Kat

Advantage logo
Advantage Kat kan worden gebruikt voor de preventie en bestrijding van vlooien bij katten. Het is een snelwerkend middel dat vlooien en vlooienlarven doodt. Advantage Kat
 stopt het bijten van vlooien in 3 tot 5 minuten en doodt de volwassen vlooien binnen het uur, voordat zij eitjes kunnen leggen. De vlooien die op uw kat aanwezig zijn, worden gedood binnen 24 tot 48 uur na toediening.

Er zijn 2 varianten leverbaar (4 pipetten per verpakking) geschikt voor:
  • Katten met een lichaamsgewicht tot 4 kg: Advantage Kat 40
  • Katten met een lichaamsgewicht vanaf 4 kg: Advantage Kat 80

Advantage is en anti-vlooienmiddel in spot-on vorm (druppels op de huid) en wordt aangebracht met een pipet. Een enkele behandeling met Advantage Kat beschermt uw kat gedurende 4 weken tegen vlooien. Advantage Kat kan worden ingezet als onderdeel van de strategie voor de behandeling van een vlooienallergie bij katten. 
Herbesmetting door het opduiken van nieuwe vlooien in de omgeving kan gedurende zes weken of langer na de aanvang van de behandeling aanhouden. Meer dan één behandeling kan dus noodzakelijk zijn, afhankelijk van de hoeveelheid vlooien in de omgeving. Ook is het aan te raden de omgeving met een omgevingsspray (bijvoorbeeld Fleegard Spray of Indoor-X) te behandelen.

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »