Frontline

Frontline Spot On & Frontline Combo bieden een uitgebreide reeks aan producten tegen vlooien en teken bij katten en honden. De producten doden zowel vlooien, teken als bijtende luizen. 

FRONTLINE Combo met tevredenheidsgarantie
Frontline Combo wordt zelfs verkocht met een tevredenheidsgarantie vanuit de fabrikant. Om van de garantie verzekerd te zijn moet u:
  • een product van Frontline Combo kopen (bij Ontvlooien.nl)
  • de juiste dosering Frontline Combo gebruiken gedurende tenminste 3 opeenvolgende maanden op elke hond of kat in uw huishouden
  • al uw dieren gelijktijdig behandelen
Indien u, na tenminste 3 maanden gebruik, niet tevreden bent met FRONTLINE Combo, dan kunt u bellen met de klantenservice van Frontline. De specialisten Van Frontline zullen u advies geven over het verdere verloop van de behandeling. Indien nodig zullen de Frontline Combo Fleabuster specialisten met een éénmalig huisbezoek (een onderzoek ter plaatse) u verder helpen. Mocht u daarna nog niet tevreden zijn dan krijgt u uw geld terug. Meer informatie over deze unieke garantie en de volledige voorwaarden over de tevredenheidsgarantie zijn te vinden op de site van Frontline Combo.
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »