Effipro spray - tegen vlooien en teken bij de hond en kat - verkrijgbaar in 100ml, 250ml en 500ml

€13,95 Incl. btw
Levertijd: 1 à 2 werkdagen

Effipro spray voor vlooien-, teken- en luizenbestrijding bij hond en kat.

De spray bevat fipronil. Fipronil is wereldwijd de meest gebruikte werkzame stof in de vlooien- en tekenbestrijding bij honden en katten.

Fipronil combineert een goede werking tegen vlooien en teken met een hoog veiligheidsprofiel voor hond en kat. Bovendien is fipronil een van de weinige beschikbare, topicaal werkzame stoffen tegen teken bij de kat. Effipro spray is ook werkzaam tegen luizen.

Behandeling van de gebruikelijke rustplaatsen, zoals de mand van het dier, tapijten en bv de auto met een omgevingsspray zal helpen de omgevingsbesmetting te verminderen en daarmee de duur van de werkzaamheid van het product tegen herbesmetting maximaliseren. 

Effipro spray wordt geleverd in drie verschillende varianten: 100 ml, 250 ml en 500 ml flacon. 

100 ml voor zowel de hond als kat. 
250 ml en 500 ml zijn uitsluitend geschikt voor de hond. 

Gebruiksaanwijzing 
Spray het hele dier in en houd hierbij een afstand van ca 10 à 20 cm. Verdeel het tegen de haren in en zorg dat de hele vacht goed vochtig wordt. Wrijf de vacht in, vooral bij langharige katten en honden, zodat het product tot op de huid komt. Bij de behandeling van de kop en bij jonge of nerveuze dieren kan er gesprayd worden op een handschoen waarmee het product daarna in de vacht gewerven kan worden. Laat het dier opdrogen in de lucht (dus zonder gebruik te maken van een handdoek).  

Let op! 
Gebruik niet meer dan de aangegeven dosering.
Vermijd contact met de ogen van het dier. Nier direct sprayen op wonden en delen van de huid die beschadigd zijn. Een behandeld dier in een goed geventileerde ruimte laten drogen. Dieren niet in een kleine ruimte of transportkooi zetten totdat het dier vollledig is opgedroogd.
Voor optimale effectiviteit van het product is het aan te raden de dieren niet te wassen 2 dagen voor tot 2 dagen na de behandeling. 

0 sterren gebaseerd op 0 beoordelingen
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »