Effipro Spot On L Hond 20kg-40kg | tegen vlooien en teken - 4 pipetten

€20,95 Incl. btw
Levertijd: niet meer verkrijgbaar

Effipro Spot On L Hond werkt ter bescherming en bestrijding van vlooien en teken bij honden van 20 tot 40 kg. 

Effipro Spot On voor honden is een anti-teken en anti-vlooienmiddel waarbij u gemakkelijk druppels op de huid van de hond aanbrengt. De werkingsduur tegen vlooien is maximaal 8 weken. En tegen teken is de werkingsduur maximaal 4 weken. Wekelijks baden in water gedurende vermindert de werkingsduur tegen vlooien met 1 week.

Effipro Spot-on Hond bevat fipronil als werkzame stof. Fipronil wordt wereldwijd het meest gebruikt als vlooien- en tekenbestrijdingsmiddel.

Speciaal voor Effipro is een nieuwe pipet ontwikkeld. Deze is eenvoudig en zonder knoeien te openen. De pipet is daarbij ook simpel in één handbeweging leeg te drukken. 

Herbesmetting door het opduiken van nieuwe vlooien in de omgeving kan gedurende zes weken of langer na de aanvang van de behandeling aanhouden. Meer dan één behandeling kan dus noodzakelijk zijn afhankelijk van de hoeveelheid vlooien in de omgeving. Ook is het aan te raden de omgeving met een omgevingsspray te behandelen.

Heeft uw hond vlooien? Een lintwormbesmetting van honden verloopt via de vlo! Behandel uw hond dan ook tegen wormen. Speciaal hiervoor hebben wij meerdere ontwormingsmiddelen van merken als Milbemax, Drontal, Panacur en Flubenol in ons assortiment.

Verpakking: 4 pipetten

Toediening:
Breng de inhoud van de pipet op de blote huid aan tussen de schouderbladen van de hond. Druk de pipet volledig leeg zodat de vloeistof zich kan verspreiden. De vloeistof niet inmasseren! Indien het product wordt opgelikt kan het zijn dat dit een korte periode van overmatig speekselen tot gevolg heeft.
Contra -indicaties: 
  • niet gebruiken bij puppy's die jonger zijn dan 8 weken of puppy's die minder dan 2 kg wegen.
  • niet gebruiken bij zieke of herstellende dieren
  • niet gebruiken bij konijnen, het product is giftig voor konijnen met kans op sterfte tot gevolg.
Effipro Spot-On voor honden is verkrijgbaar in de volgende varianten:
  • Small = voor honden van 2 tot 10 kg. Verpakking 4 pipetten.
  • Medium = voor honden van 10 tot 20 kg. Verpakking 4 pipetten.
  • Large = voor honden van 20 tot 40 kg. Verpakking 4 pipetten.
  • Extra Large = voor honden van 40 tot 60 kg. Verpakking 4 pipetten.
0 sterren gebaseerd op 0 beoordelingen
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »