Eliminall Kat spot on kat tegen vlooien, teken - 3 pipetten

€11,75 Incl. btw
Levertijd: Vóór 17:00h besteld, zelfde werkdag verzonden.

Eliminall Kat is een spot-on oplossing tegen vlooien en teken bij de kat.

Eliminall

Eliminall is een spot-on middel verpakt in een gebruiksvriendelijke pipet met als werkzame stof fipronil. Eliminall werkt snel en langdurig tegen vlooien en teken bij katten. De snelle werking is essentieel om mogelijke ziekteoverdracht door teken en vlooien naar het huisdier te voorkomen. Bij preventief gebruik doodt Eliminall vlooien binnen 24 uur na toediening en teken binnen 48 uur. De werking tegen vlooien is tot 4 weken bij katten. Daarnaast biedt Eliminall bescherming tegen teken, bij katten gedurende 1 tot 4 weken (afhankelijk van het soort teek).

Toediening:
De Eliminall druppels uit de pipet moeten uitwendig op de huid in de nek van de kat worden aangebracht. Hiervoor kunnen de haren in de nek tussen de schouderbladen uitelkaar geduwd worden, zodat het product op de huid kan worden aangebracht. Tijdelijke vachtveranderingen (klittende/vette vacht en/of resten op de vacht) kunnen worden waargenomen op de plaats van toediening, deze veranderingen verdwijnen normaal binnen 24 uur.

Het middel kan worden ingezet als basis van een vlooienpreventie strategie. Het werkt uitstekend wanneer u de vlooien en teken op uw kat wilt bestrijden. Voor een effectieve behandeling dienen, net als bij de andere anti vlooien producten, alle dieren binnen het gezin gelijktijdig behandeld te worden. Daarnaast dient ook de omgeving onderhanden genomen te worden met bijvoorbeeld een omgevingsspray van Bolfo of Indoor-X.

Eliminall Kat is verkrijgbaar in een verpakking met 3 pipetten.

Heeft de kat vlooien? Vergeet niet tegen wormen te behandelen!
Heeft je kat vlooien? Een lintwormbesmetting bij katten verloopt via de vlo! Behandel de kat dan niet alleen met Eliminal tegen vlooien, maar geef de kat ook een wormenkuur. Speciaal hiervoor heeft Ontvlooien.nl meerdere ontwormingsmiddelen van merken als Milbemax, Drontal en Panacur in het assortiment.

Bekijk ook ons advies voor een goede (preventieve) behandeling tegen vlooien.

Toedieningswijze

 • Haal de pipet uit het triplex zakje. Houd de pipet rechtop.
 • Draai en trek de dop van de pipet.
 • Draai de dop om en plaats de achterkant van de dop op de pipet.
 • Duw en draai de dop rond op de punt van de pipet om de pipet te openen, verwijder dan de dop van de pipet.
 • Duw de haren van de kat tussen de schouderbladen opzij tot de huid goed zichtbaar is.
 • Plaats de punt van de pipet direct op de huid en knijp zachtjes in de pipet om de pipet leeg te maken. Breng de inhoud aan, bij voorkeur op twee plaatsen, één aan de basis van de schedel en een tweede 2-3 cm verder naar achter.

Niet gebruiken bij:

 • Kittens jonger dan 2 maanden oud en/of aan kittens die minder dan 1 kg wegen (aangezien dit niet specifiek getest is, waardoor de geschikte gegevens ontbreken)
 • Zieke (systemische ziek, koorts, etc.) of herstellende dieren.
 • Konijnen, aangezien bijwerkingen en zelfs sterfte kunnen optreden.
 • Honden, daar dit tot verkeerde dosering kan leiden (gebruik de veilige hondendoseringen).
 • Overgevoeligheid voor de actieve stof, dimethyl sulfoxide of een van de andere hulpstoffen.

Dosering

1 pipet Eliminall voor de kat bevat als werkzame stof: Fipronil 50 mg. Hulpstoffen: Butylhydroxyanisole (E320) 0,10 mg en Butylhydroxytolueen (E321) 0,05 mg.

Margreet 02-03-2017 17:27

Na diverse soorten vlooien/tekenbestrijdingsmiddelen te heb ben gebruikt, Ben ik na tegenvallende resultaten uitgekomen bij Eliminall..
Toen onze dierenarts dit niet meer verkocht ben ik op Internet gaan zoeken en kwamen bij ontvlooien.nl uit..
Eliminall werkt voor mij het beste..mijn katten zijn vaak buiten...geen vlo meer te zien,en de tekenbestrijdingsmiddelen zaten dood in de vacht..
Een fijn en handig tubetje wat niet prikt,geen scherpe randjes..
Nu zijn al die pipetten natuurlijk niet echt goed,het is en blijft vergif...maar beter vergif wat werkt, dan vergif waar je geen of weinig resultaat mee bereikt..
Na de bestelling is het pakketje vlot en keurig netjes verpakt, door de pakketdienst afgeleverd..
Volgende keer weer bestellen bij Ontvlooien.nl..

5 sterren gebaseerd op 1 beoordelingen
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »