Flevox Hond M 10 tot 20 kg spot on - per pipet te bestellen

€4,10 Incl. btw
  • Vanaf 3 stuks voor €3,90 per stuk (u bespaart 5%)
  • Vanaf 6 stuks voor €3,69 per stuk (u bespaart 10%)

Levertijd: Vóór 17:00h besteld, zelfde werkdag verzonden.

Flevox M pipetten werken tegen vlooien en bijtende luizen bij kleine honden met een gewicht tussen de 10 en 20 kg.

Tegen een aantal tekensoorten is een werking van 3 tot 4 weken aangetoond. Het is dan ook aan te raden om het product maandelijks toe te dienen.

De bescherming van Flevox tegen een nieuwe besmetting met volwassen vlooien houdt tot 8 weken aan. Nieuwe vlooien op de hond worden binnen 48 uur gedood.

Als er teken op de hond aanwezig zijn, kan het zijn dat niet alle teken binnen 48 uur, maar binnen een week gedood worden.

Flevox kan gebruikt worden als onderdeel van een behandelingsstrategie tegen dermatitis veroorzaakt door vlooienallergie, als deze diagnose door de dierenarts is gesteld.

Contra-indicaties
Niet gebruiken bij pups die jonger zijn dan 8 weken en/of minder dan 2 kg wegen vanwege het ontbreken van beschikbare gegevens. Niet gebruiken bij zieke of herstellende dieren. Niet gebruiken bij konijnen aangezien bijwerkingen en zelfs sterfte kunnen optreden. Niet gebruiken in het geval van overgevoeligheid van fiprononil of een van de andere hulpstoffen. Niet oraal toedienen. Dit product is speciaal voor honden ontwikkeld. Niet bij katten gebruiken omdat dit tot overdosering kan leiden.

Dosering en toediening
Uitsluitend voor uitwendig gebruik. 1 pipet per dier in de nek tussen de schouderbladen op de huid aanbrengen. Spreid hiervoor de haren uit elkaar tot de huid zichtbaar is. Plaats de punt van de pipet op de huid en knijp zacht om de inhoud op de huid te legen. Het is belangrijk om het product op een plek aan te brengen waar het dier het niet kan aflikken en ook om er zeker van te zijn dat dieren elkaar na behandeling niet kunnen likken. De minimale behandelingsinterval is 4 weken.

Flevox pipetten worden door Ontvlooien.nl in grotere hoeveelheden ingekocht en afhankelijk van de bestelling herverpakt en verzonden. De verpakkingen die wij verzenden kunnen daarbij afwijken van de verpakkingen die u wellicht gewend bent.
 

0 sterren gebaseerd op 0 beoordelingen
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »