Frontline Combo XL Hond 40kg-60kg | tegen vlooien en teken - 3 pipetten

€33,40 Incl. btw
Levertijd: Vóór 17:00h besteld, zelfde werkdag verzonden.

Frontline Combo XL Hond werkt ter bescherming en bestrijding van vlooien, teken en luizen bij honden van 40 tot 60 kg. Verpakking 3 pipetten.

Frontline Combo voor honden is een anti-vlooienmiddel waarbij u gemakkelijk druppels op de huid van de hond aanbrengt. De werkingsduur tegen vlooien is maximaal 2 maanden en tegen teken maximaal 1 maand. Frontline Combo wordt aangeraden wanneer u ziet dat er zich vlooien op uw hond bevinden, u meerdere dieren heeft, u vaak een vlooienprobleem heeft of als uw dier een vlooienallergie heeft.

Frontline Combo is een combinatieproduct dat twee verschillende werkzame stoffen bevat, namelijke Fipronil en S-Methopreen. Daarmee doodt Frontline Combo naast volwassen vlooien en teken óók de eieren en larven van vlooien. En voorkomt dus dat de omgeving wordt besmet door onvolwassen vlooien.

Heeft uw hond vlooien? Een lintwormbesmetting van honden verloopt via de vlo! Behandel uw hond dan ook tegen wormen. Speciaal hiervoor hebben wij meerdere ontwormingsmiddelen van merken als Milbemax, Drontal, Panacur en Flubenol in ons assortiment.

Verpakking: 3 pipetten

Frontline Combo XL Hond is ook verkrijgbaar in een verpakking met 6 pipetten.

FRONTLINE Combo met tevredenheidsgarantie
Frontline Combo wordt verkocht met een tevredenheidsgarantie vanuit de fabrikant. Om van de garantie verzekerd te zijn moet u:
 • een product van Frontline Combo kopen (bij Ontvlooien.nl)
 • de juiste dosering Frontline Combo gebruiken gedurende tenminste 3 opeenvolgende maanden op elke hond of kat in uw huishouden
 • al uw dieren gelijktijdig behandelen
Indien u, na tenminste 3 maanden gebruik, niet tevreden bent met FRONTLINE Combo, dan kunt u bellen met de klantenservice van Frontline. De specialisten Van Frontline zullen u advies geven over het verdere verloop van de behandeling. Indien nodig zullen de Frontline Combo Fleabuster specialisten met een éénmalig huisbezoek (een onderzoek ter plaatse) u verder helpen. Mocht u daarna nog niet tevreden zijn dan krijgt u uw geld terug. Meer informatie over deze unieke garantie en de volledige voorwaarden over de tevredenheidsgarantie zijn te vinden op de site van Frontline Combo.

Toediening:
Breek het topje van de Frontline pipet langs de breuklijn af. Breng de inhoud van de pipet op de blote huid aan tussen de schouderbladen van de hond. Druk de pipet volledig leeg zodat de vloeistof zich kan verspreiden. De vloeistof niet inmasseren!  
Teken die al op de hond zitten dienen te worden verwijderd.
Het aan te raden de omgeving met een omgevingsspray te behandelen, zodat de kans op herbesmetting geminimaliseerd wordt.
Contra -indicaties: 
 • niet gebruiken bij puppy's die jonger zijn dan 8 weken of puppy's die minder dan 2 kg wegen.
 • niet gebruiken bij zieke of herstellende dieren
 • gebruik dit product alléén bij honden

Eigenschappen Frontline Combo

 • Zorgt er gedurende acht weken voor dat de eieren, larven en poppen van vlooien zich niet kunnen ontwikkelen en de omgeving opnieuw besmet kan raken.
 • Kan worden ingezet als onderdeel van een behandelingsschema ter bestrijding van door vlooien veroorzaakte allergische dermatitis (FAD).
 • Blootstelling aan water verkort gedurende zes weken niet de werkingsduur van Frontline Combo, tenzij dit binnen twee dagen na toediening gebeurd.
Frontline Combo voor honden is verkrijgbaar in de volgende varianten:
 • Small = voor honden van 2 tot 10 kg. Verpakking: 3 pipetten of 6 pipetten
 • Medium = voor honden van 10 tot 20 kg. Verpakking: 3 pipetten of 6 pipetten
 • Large = voor honden van 20 tot 40 kg. Verpakking: 3 pipetten of 6 pipetten
 • Extra Large = voor honden van 40 tot 60 kg. Verpakking: 3 pipetten of 6 pipetten 
0 sterren gebaseerd op 0 beoordelingen
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »