Frontline Combo Spot-on Kat - 6 pipetten

€28,75 Incl. btw
Levertijd: Vóór 17:00h besteld, zelfde werkdag verzonden.

Frontline Combo Spot-On Kat doodt vlooien en teken. Wordt verkocht met tevredenheidsgarantie*.

De Combo reeks van Frontline voorkomt daarnaast besmetting van de omgeving van het behandelde dier door onvolwassen vlooien.

Frontline Combo kan voor katten, maar ook voor fretten gebruikt worden. En kan bij katten gebruikt worden als onderdeel van een programma ter bestrijding van door vlooien veroorzaakte allergische dermatitis (FAD).

*FRONTLINE Combo met tevredenheidsgarantie
Frontline Combo wordt zelfs verkocht met een tevredenheidsgarantie vanuit de fabrikant. Om van de garantie verzekerd te zijn moet u:
  • een product van Frontline Combo kopen (bij Ontvlooien.nl)
  • de juiste dosering Frontline Combo gebruiken gedurende tenminste 3 opeenvolgende maanden op elke hond of kat in uw huishouden
  • al uw dieren gelijktijdig behandelen
Indien u, na tenminste 3 maanden gebruik, niet tevreden bent met FRONTLINE Combo, dan kunt u bellen met de klantenservice van Frontline. De specialisten Van Frontline zullen u advies geven over het verdere verloop van de behandeling. Indien nodig zullen de Frontline Combo Fleabuster specialisten met een éénmalig huisbezoek (een onderzoek ter plaatse) u verder helpen. Mocht u daarna nog niet tevreden zijn dan krijgt u uw geld terug. Meer informatie over deze unieke garantie en de volledige voorwaarden over de tevredenheidsgarantie zijn te vinden op de site van Frontline Combo.

Frontline Combo Spot-on Kat is ook verkrijgbaar in een verpakking met 3 pipetten.

Heeft de kat vlooien? Vergeet niet tegen wormen te behandelen!
Heeft je kat vlooien? Een lintwormbesmetting bij katten verloopt via de vlo! Behandel de kat dan niet alleen met Frontline Combo tegen vlooien, maar geef de kat ook een wormenkuur. Speciaal hiervoor heeft Ontvlooien.nl meerdere ontwormingsmiddelen van merken als Milbemax, Drontal en Panacur in het assortiment.

Bekijk ook ons advies voor een goede (preventieve) behandeling tegen vlooien.

Toedieningswijze

  • Neem de pipet uit de verpakking
  • Houd de pipet rechtop. Tik tegen het smalle deel van de pipet om ervoor te zorgen dat de inhoud in het onderste deel van de pipet blijft. Breek het topje van de pipet af.
  • De haren dienen aan de basis van de nek voor de schouderbladen opzij te worden geduwd tot de huid zichtbaar is. Plaats de top van de pipet op de huid en knijp er een aantal keren in om de inhoud volledig en direct op de huid op één plaats aan te brengen.

Niet gebruiken bij:

  • Kittens jonger dan 8 weken oud en/of aan kittens die minder dan 1 kg wegen.
  • Fretten jonger dan 6 maanden oud.
  • Zieke of herstellende dieren.
  • Konijnen, aangezien bijwerkingen en zelfs sterfte kunnen optreden.

Dosering bij de katten

1 pipet van 0,5 ml per kat, overeenkomend met de minimaal aanbevolen dosis van 5 mg fibronil per kg en 6 mg mg(s)-methopreen per kg, voor lokale toepassing op de huid. De minimale behandelingsinterval is 4 weken.

 

Marga Lamens 16-08-2016 09:27

is wel een goed product maar heb soms wel het idee dat al die beestjes een afweer gaan opbouwen tegen dat vergif en dat er steeds weer wat nieuws moet komen.

4 sterren gebaseerd op 1 beoordelingen
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »