Frontline Spot On Kat | tegen vlooien en teken - 4 pipetten

€15,70 Incl. btw
Levertijd: Vóór 17:00h besteld, zelfde werkdag verzonden.

Frontline Spot On Kat kan worden gebruikt voor de bestrijding van vlooien, teken en luizen bij katten. 


Frontline Spot On voor katten is een anti-vlooienmiddel waarbij u druppels op de huid van de kat aanbrengt. De werkingsduur tegen vlooien is maximaal 5 weken. En tegen teken is de werkingsduur maximaal 4 weken.

Herbesmetting door het opduiken van nieuwe vlooien in de omgeving kan gedurende zes weken of langer na de aanvang van de behandeling aanhouden. Meer dan één behandeling kan dus noodzakelijk zijn afhankelijk van de hoeveelheid vlooien in de omgeving. Ook is het aan te raden de omgeving met een omgevingsspray (bijvoorbeeld Fleegard Spray of Indoor-X) te behandelen.

Verpakking: 4 pipetten

Heeft de kat vlooien? Vergeet niet tegen wormen te behandelen!
Heeft je kat vlooien? Een lintwormbesmetting bij katten verloopt via de vlo! Behandel de kat dan niet alleen met Frontline Spot On tegen vlooien, maar geef de kat ook een wormenkuur. Speciaal hiervoor heeft Ontvlooien.nl meerdere ontwormingsmiddelen van merken als Milbemax, Drontal en Panacur in het assortiment.

Frontline Spot On Kat is ook verkrijgbaar in een verpakking met 6 pipetten.

Bekijk ook ons advies voor een goede (preventieve) behandeling tegen vlooien.
BJP Vis 06-09-2016 14:59

goed product effectief
enig nadeel : de katten hebben er een bloedhekel aan (niet prettig ervaren bij aanbrengen)

4 sterren gebaseerd op 1 beoordelingen
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »