Frontline Spot On L Hond 20kg-40kg | tegen vlooien en teken - 6 pipetten

€37,50 Incl. btw
Levertijd: Vóór 17:00h besteld, zelfde werkdag verzonden.

Frontline Spot On Large Hond 

Spot On voor grote honden is een vloeistof in pipettenen beschermt en bestrijdt vlooien, teken en luizen bij honden van 20 tot 40 kg. Verpakking 6 pipetten.
Met Spot On voor grote honden is een anti-vlooienmiddel waarbij je gemakkelijk druppels op de huid van je hond aanbrengt. De werkingsduur tegen vlooien is maximaal 5 weken. En tegen teken is de werkingsduur maximaal 4 weken.

het is verstandig om na 4 weken je hond opnieuw te behandelen met een pipetje. Hierdoor voorkom je dat eventuele eitjes die, bijvoorbeeld in de hondenmand, verstopt zaten je hond weer herbesmetten. Als je er echt niet vanaf komt mete enkel druppels is het verstandig om eens een omgevingsspray te proberen.

Frontline Spot-on Hond bevat fipronil als werkzame stof. Fipronil wordt wereldwijd het meest gebruikt als vlooien- en tekenbestrijdingsmiddel.

Verpakking: 6 pipetten

Frontline Spot On L Hond is ook verkrijgbaar in een verpakking met 4 pipetten.

Toediening:
Was je hond enkele dagen niet voor en na de hehandeling, daarmee ga je de werking van Spot On juist tegen. Breek het topje van de Frontline pipet langs de breuklijn af. Breng de inhoud van de pipet op de blote huid aan tussen de schouderbladen van de hond. Druk de pipet volledig leeg zodat de vloeistof zich kan verspreiden. De vloeistof niet inmasseren!  
Contra -indicaties: 
  • niet gebruiken bij puppy's die jonger zijn dan 8 weken of puppy's die minder dan 2 kg wegen.
  • niet gebruiken bij zieke of herstellende dieren
  • gebruik dit product alleen bij honden en niet bij katten ivm overdosering
  • niet gebruiken bij konijnen
Frontline Spot-On voor honden is verkrijgbaar in de volgende varianten:
  • Small = voor honden van 2 tot 10 kg. Verpakking: 4 pipetten of 6 pipetten
  • Medium = voor honden van 10 tot 20 kg. Verpakking: 4 pipetten of 6 pipetten
  • Large = voor honden van 20 tot 40 kg. Verpakking: 4 pipetten of 6 pipetten
  • Extra Large = voor honden van 40 tot 60 kg. Verpakking: 4 pipetten of 6 pipetten 
Heeft uw hond vlooien? Een lintwormbesmetting van honden verloopt via de vlo! Behandel uw hond dan ook tegen wormen. Speciaal hiervoor hebben wij meerdere ontwormingsmiddelen van merken als Milbemax, Drontal, Panacur en Flubenol in ons assortiment.
0 sterren gebaseerd op 0 beoordelingen
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »