Honden ontvlooien

Het kan altijd gebeuren: uw hond heeft een teek of last van vlooien. Een goede vlooienbestrijding is dan essentieel, want als u eenmaal last heeft van een plaag is het erg lastig om hier weer vanaf te komen. Gelukkig zijn er veel producten waarmee u uw hond en zijn omgeving niet alleen kunt behandelen, maar ook kunt beschermen.

Effectieve behandeling tegen vlooien
Omdat de levenscyclus van de vlo kan variëren van 2 weken tot meerdere maanden, kan het enkele maanden duren alvorens de cyclus is doorbroken. Daarom dient u maandelijks alle dieren binnen uw huishouden gelijktijdig te behandelen met het juiste product (druppels of banden) voor het gewicht en de volledige dosering gedurende tenminste 3 maanden. 

Behandel ook de omgeving
Maar wist u dat maar liefst 95% van het vlooienprobleem in de omgeving van uw hond zit?! Hierdoor is het belangrijk om ook de omgeving te behandelen om zo de kans op herbesmetting te verkleinen. Dit kunt u zeer effectief doen met een omgevingsspray.
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »