Vlooien bestrijden in huis

Heeft uw hond of kat last van vlooien of heeft u vlooien in uw woning? Dan is het vaak niet voldoende om alleen uw huisdier tegen vlooien te behandelen.

Immers alleen de volwassen vlo bevindt zich op de gastheer (huisdier) en daarmee speelt slechts 5% van de vlooiencyclus zich af op uw kat of hond. 95% van het vlooienprobleem zit in uw huis!

Met een omgevingsspray worden de vlooien en de larven in uw woning direct gedoodt. Doordat de larven geen kans meer krijgen om om zich tot volwassen vlooien te ontwikkelen, wordt de voortplantingscyclus van de vlo door het gebruik van een omgevingsspray effectief doorbroken.  

Bij Ontvlooien.nl verkopen wij Bolfo FleegardSectolin Vlo & Mijt  en Virbac Indoor-X vlooiensprayen. De spray's zijn eenvoudig in gebruik. Gebruik de spray vooral op plaatsen waar stofzuigen niet voldoende effect heeft. Dus in hoeken, kieren, plinten, onder meubels, kleden en tapijt. En neemt u uw hond (of kat) wel eens mee in de auto, vergeet deze dan ook niet te behandelen met een omgevingsspray.

Bekijk ook het advies voor een goede vlooienbehandeling op onze advies pagina.
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »