Mansonil worm pasta hond en kat

€7,75 Incl. btw
Levertijd: Vóór 17:00h besteld, zelfde werkdag verzonden.

Monsonil worm pasta is een ontwormingsmiddel voor honden en katten.

De mansonil pasta spuit is handig instelbaar voor het toedienen van de pasta, zo heeft de spuit handige maatstreepjes per kg lichaamsgewicht. Voor toediening kan je de pasta kan rechtstreeks in de bek gegeven of het kan gemengd worden door het voer. Vooral bij puppies en kittens is ontwormen belangrijk, 

Mansonil is een effectief middel tegen spoelwormen, haakwormen, lintwormen en zweepwormen (alleen bij honden). Om zeker te zijn van de werking moet de behandeling 2 dagen achtereen worden gegeven bij spoel- of haakwormen en 3 dagen achtereen bij lintwormen.

De verpakking bevat 7.8 ml pasta.
Werkzame stof: Flubendazol, 44 mg per ml

Eén spuit is voldoende voor 15 kg totaal lichaamsgewicht (dus bijvoorbeeld twee behandelingen bij een dier van 7.5 kilo)

De pasta heeft geen bekende bijwerkingen. 

Ontwormen bij puppies en kittens
Veel pups worden geboren met een spoelworminfectie of worden na de geboorte besmet via de moedermelk. Ook kittens worden na de geboorte besmet via de moedermelk. Daarom moeten pups al vanaf 2 weken na de geboorte en kittens vanaf 3 weken na de geboorte ontwormd worden tegen spoelwormen. 

Let op:
 Het wordt niet aangeraden om Mansonil® pasta te gebruiken tijdens de eerste weken van de dracht, het is echter volledig veilig voor puppies en kittens.

Mariska 09-12-2016 06:47

Prima produkt en makkelijk in gebruik

5 sterren gebaseerd op 1 beoordelingen
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »