Scalibor Protectorband S/M voor kleine en middelgrote honden

€18,95 Incl. btw
Levertijd: 1 à 2 werkdagen

Langdurige, effectieve bescherming

U kunt uw hond gemakkelijk beschermen tegen zandvliegen en hartwormmuggen maar ook een goede afweer geven tegen teken met de geurloze Scalibor Protectorband. Daarnaast heeft de band een preventieve werking tegen de door deze parasieten overgedragen ziektes. 
De tekenband is volledig veilig voor honden en mensen, maar niet voor katten, denk hier dus aan als u ook katten in huis heeft! Verder is het geen probleem als uw hond drachtig is of nog een puppy (mits ouder dan zeven weken). En als uw hond een echte waterliefhebber is, is dat ook geen enkel probleem!
Door de lichte wrijving van de band over de vacht komt de actieve stof vrij welke zich langzaam over de gehele huid verspreid. Hierdoor duurt het ongeveer twee weken voordat de band zijn optimale werking heeft. De Scalibor Protectorband heeft een werkingsduur van 5 tot 6 maanden. De Scalibor tekenband is op maat te maken en af te knippen.
 

Maat Scalibor Protector band S/M

  • Scalibor S/M is 48 cm
Ook verkrijgbaar Scalibor Protector band L (65 cm)

In het kort:

  • Veilig voor mens & hond
  • Veilig voor puppies van 7 weken of ouder
  • Waterbestendig
  • Niet geschikt voor katten 

Werkzame stof

4% Deltamethrin

0 sterren gebaseerd op 0 beoordelingen
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »