Betaalmogelijkheden

Op welke manieren kan ik betalen?

Bij Ontvlooien.nl is het mogelijk om op een aantal verschillende manieren te betalen. Hiervoor maken wij gebruik van Mollie als payment service provider (PSP) die ons online betalingsverkeer verzorgt. Mollie communiceert hiervoor met de verschillende banksystemen en verwerkt veilig je betalingen om die vervolgens weer aan je order te koppelen. Mollie zorgt voor de juiste en veilige afhandeling van betalingen door middel van iDEAL, Creditcards, bankoverschrijving en PayPal.

Meer over Mollie: www.mollie.com/nl/consumers

mollie logo

Bij gebruik van een aantal betaalmethoden brengt Ontvlooien.nl kosten in rekening die gebaseerd zijn op de kostprijs van die betaalmethode, zijnde: abonnementskosten, vaste fee, omzetgerelateerde fee, en kosten die resteren bij annulering. Dit als gemiddelde over alle orders en niet toegerekend naar een specifieke order.

iDEAL (gratis)

Met iDEAL betaal je veilig en vertrouwd online via je eigen bank. Je rekent af in de vertrouwde internetbankieromgeving van je eigen bank. iDEAL is gemakkelijk en snel in gebruik. Alle betaalgegevens worden voor je ingevuld en na goedkeuring van de betaling word je direct op de hoogte gebracht van de geslaagde betaling. Ook wij worden geïnformeerd dat de bestelling is betaald en gaan dan direct over tot verwerking van je bestelling.

iDEAL is de meest gebruikte manier om online betalingen te doen in Nederland. Je kunt iDEAL gebruiken als je internetbankiert bij ABN AMRO, ASN Bank, ING, Knab, Rabobank, RegioBank, SNS Bank, Triodos Bank of Van Lanschot Bankiers.

ideal

Vooruit betaling – zelf overboeken (gratis)

Je hebt ook de mogelijkheid om je bestelling te betalen via zelf overboeken, hiervoor gebruikt ontvlooien.nl een dienst van Mollie. Tijdens het bestellen kun je voor deze methode kiezen. Nadat je akkoord bent gegaan met je bestelling ontvangt je een e-mail met de informatie die je voor het zelf overboeken kunt gebruiken. Let daarbij op het volgende:

  • Vermeld bij de overschrijving altijd je BETAALKENMERK (bijvoorbeeld RF12-0000-1234-1234). Anders zal je betaling niet lukken.
  • Het rekening nummer is NL53ABNA0627535577
  • Zodra je betaling is verwerkt, wordt de bestelling automatisch naar je verstuurd, je krijgt dan direct een e-mail hierover.

MasterCard, Visa of American Express (€ 1,50)

Met een creditcard kan je aankopen doen waarbij het te betalen bedrag niet direct van je rekening wordt afgeschreven, maar waarvoor de creditcardmaatschappij je periodieke rekeningen stuurt. Wij ontvangen wel direct de betaling per creditcard, waardoor wij je bestelling ook direct verder kunnen verwerken. Daarnaast zijn je aankopen via creditcard vaak verzekerd.

credit cards

PayPal (€ 1,50)

Met PayPal kun je heel simpel online betalen. Geen gedoe met het eindeloos invullen van je bankgegevens of creditcard nummers. Je betaalt in een paar klikken enkel met je e-mailadres en PayPal-wachtwoord. Je kunt ook nog eens gebruik maken van de gratis PayPal Aankoopbescherming zodat je zorgeloos en veilig online kunt winkelen én betalen.

paypal logo