Retourneren

Retourneren

Natuurlijk doen wij ons uiterste best om je bestelling naar tevredenheid te verwerken. Toch kan het voorkomen dat je keuze niet de juiste blijkt te zijn en dat het bestelde product niet helemaal aan de verwachtingen voldoet. Geen probleem! Petpost – Ontvlooien.nl hanteert hiervoor een bedenktijd van 14 dagen. Binnen deze termijn mag je het artikel bekijken, beoordelen en/of passen zoals je dit ook in een winkel doet, tenzij anders vermeld.

Vervolgens heb je na dat je de annulering hebt doorgeven nogmaals 14 dagen om je product aan ons retour te sturen. Het product kan alleen ongebruikt en in de originele, onbeschadigde verpakking geretourneerd worden. Zie hiervoor onze algemene voorwaarden voor meer informatie. Reeds in ontvangst genomen artikelen dien je terug te sturen naar onderstaand retouradres.

Petpost – Ontvlooien.nl zal de gehele aankoopsom, inclusief de berekende verzendkosten aan je terugstorten. De verzendkosten voor het retourneren zijn voor je eigen rekening. Beschadigde of aangepaste artikelen worden niet retour genomen. Ook bij het retourneren van een deel van uw bestelling zijn de verzendkosten voor je eigen rekening. De aankoopsom van het door jou geretourneerde deel van de bestelling zal aan jou worden teruggestort. Verzendkosten worden in dat geval niet gerestitueerd.

Alle retourneringen dienen aan Petpost – Ontvlooien.nl kenbaar gemaakt te worden. Dit kan door een e-mail te sturen naar [email protected]. Je dient hierbij in ieder geval je volledige naam en bestelnummer te vermelden (deze vind je onder andere rechts bovenaan de pakbon, bijvoorbeeld: OV1234). Terugbetalen doen wij alleen naar de rekening van waar ook de betaling naar Petpost – Ontvlooien.nl heeft plaatsgevonden. Dit i.v.m. fraude met terugbetalingen. Eventueel reeds betaalde bedragen worden binnen 14 dagen na aanmelding van je retour terugstorten mits het product reeds in goede orde retour ontvangen is.

Retouradres:

Petpost Nederland BV
Afdeling retouren
Heemsteedse Dreef 21

2103 LL Heemstede